SEMESTERSTÄNGT !

Vi kommer att ha semesterstängt i restaurangen mellan v.28-31  Under dessa veckor tar vi inga beställningar! Ni är varmt välkomna till restaurangen igen den 8 Augusti när vi öppnar upp efter sommaren Om ni har några frågor om framtida beställningar så går de bra att maila oss. Trevlig Sommar!

Detaljer

Vi välkomnar 2020

Julen närmar sig med stormsteg & där efter kommer även det nya året Det firar vi gärna in lite extra och har nu satt ihop en komplett 3-rättersmeny med val på både kött, fisk & vegetariskt. Så om du känner att du varken har tid eller lust att lägga massa energi i köket – låt då…

Detaljer

Välkomna

Nu har vi Öppnat upp dörrarna på Restaurangen igen, fulla med ny energi efter en härlig ledighet. Den Asiatiska Buffén är stängd fram till den 19/8.  Men vi har dagens precis som vanligt. Varmt Välkomna in till oss =)  

Detaljer

Glad Sommar

Sommaren är här och vi vill passa på att önska alla ett härligt sommarlov & semester. Vi på Metropol kommer hålla helt Stängt även för catering & utskick V.30-32 Men ni är hjärtligt Välkomna att beställa igen Måndagen den 12 Augusti och då öppnar vi även upp restaurangen. Trevlig Sommar!

Detaljer